top of page

tors 25 jan.

|

Stockholm

Stjärnkalaset 2024

Under Stjärnkalaset är vi med och spelar vår föreställning Ifigenia! En lustfylld och absurd smälla-i-dörrar komedi i en scenisk evighetskorridor för lågstadiet där The Shining möter Barbro Lindgren.

Registration is closed
See other events
Stjärnkalaset 2024
Stjärnkalaset 2024

Tid och plats

25 jan. 2024 13:30 – 14:00

Stockholm, Vegagatan 17, 113 29 Stockholm, Sweden

Om evenemanget

Ifigenia tycker hennes föräldrar är sämst. De bryr sig bara om sig själva. Nu ska de skiljas och Ifigenia och hennes syster Elektra måste flytta till olika delar av landet. Det går Ifigenia bara inte med på. Därför har hon gjort upp en plan. Hon flyr med lillsyrran till Finland. Där finns björnar, skog och världens lyckligaste folk. Det har hon sett i en reklam på TV. Problemet är bara att barn inte får åka finlandsbåt på egen hand. Ingen tycker om när det händer. Utom Elektra. Hon tycker det är toppen med båtäventyr och vill vara överallt hela tiden. Nu måste Ifigenia vara den som tar ansvaret. De får inte bli upptäckta!

4:e teaterns IFIGENIA är ett undersökande av vad som händer när barn blir klämda mellan vuxna som bråkar. Hur hanterar ett barn vuxna som inte förmår ta det ansvar som förväntas av dem? Vad händer om de vuxna som ska vara den trygga punkten inte har plats för ens behov då de är för upptagna med sina egna?

Dela detta evenemang

bottom of page