top of page

ons 08 nov.

|

Västerås

Impro Comedy Night

mpro-comedy-AW med 4:e teatern är vårt svar på en rolig och annorlunda after work! Baserat på förslag från publiken utsätter våra komiker varandra för lekar, uppdrag och godtyckliga poängsystem som resulterar i improviserade sketcher.

Bokningen är stängd
Kolla in våra andra event!
Impro Comedy Night
Impro Comedy Night

Tid och plats

08 nov. 2023 06:00 – 19:00

Västerås, Sintervägen 6, 721 30 Västerås, Sweden

Om evenemanget

Impro-comedy-AW med 4:e teatern är vårt svar på en rolig och annorlunda after work! Baserat på förslag från publiken utsätter våra komiker varandra för lekar, uppdrag och godtyckliga poängsystem som resulterar i improviserade sketcher. Ju dummare förslag, desto roligare blir det! Publiken deltar efter eget tycke och smak men sitter trygga i sina stolar. Kort sagt; En dryg timmes organiserad häckling minus den dåliga stämningen.

Vi samarbetar med restaurang "Casa del Fuego" som ger dina smaklökar en kuilinarisk upplevelse utöver det vanliga, med smaker direkt från det libanesiska, latinamerikanska, mexikanska och det italienska köket.

Så passa på att avnjuta en god middag, ta ett glas i baren och och skratta, fnissa och apgarva tillsammans med oss under en nipprig, tossig och helt urspårat underbar timme!

Dela detta evenemang

bottom of page