top of page
"Mer teater!" är ett projekt skapat av Riksteatern Stockholms län.   Projektet har möjliggjorts tack vare att Riksteatern Stockholms län fått återstartsbidrag från Statens Kulturråd. Bidraget syftar både till att skapa arbetstillfällen för fria teatergrupper och samtidigt nå ut med profesionell teater till invånare i hela Stockholms län.

Projekt "Mer teater!"

"Mer teater!" är ett projekt skapat av Riksteatern Stockholms län.

 

Projektet har möjliggjorts tack vare att Riksteatern Stockholms län fått återstartsbidrag från Statens Kulturråd. Bidraget syftar både till att skapa arbetstillfällen för fria teatergrupper och samtidigt nå ut med profesionell teater till invånare i hela Stockholms län.

 

Efter en inventering gjord av Riksteatern Stockholms län har 16 olika föreställningar valts ut, varav 4:e teatern är en av dessa grupper! Alla utvalda grupper representerar en bredd för både unga och äldre, för teaterentusiaster och förstagångsbesökare.

 

Visionen med projektet är att stärka arrangörsleden, vilket på sikt kan bidra till att fler arrangerar och köper in föreställningar. 

Eftersom 4:e teatern har fått äran att delta i detta projekt kommer vi den 7 mars och mellan 16-19 mars spela föreställningen "Ågust och hans vänner" på olika scener runt om i Stockholm. 

Spelplats och tider finner du nedan, för mer information kontakta desiree@4e.se

7 Mars

19.00

Erkinesalen. Ekerö Kulturhus

16 Mars

12.00

17 Mars

19.00

Tonsalen, Huddinge

18 Mars

19.00

Bygdegården, Tynningö

19 Mars

16.00

Murgrönan, Salem Centrum

Hallunda Folkets Hus

bottom of page