top of page
PANA0331.jpg

Tekniska specifikationer

Härskaren

Målgrupp: Unga vuxna/ Vuxna

 

Priser:

1:a föreställningen: 25 000 kr exklusive moms 25%

Tillkommer: Ersättning för resa/boende

 

Föreställningar per dag: 1

 

Max publikantal: 120 (eller enligt överenskommelse)

Spelyta: 6 x 10 meter

Scenbredd (min): 10 m

Scendjup (min): 6 m

Takhöjd (m): 3,5 m

Elkrav: 1x32A samt 1x10A alt. 1x16A

Antal turnerande tekniker: 1

Mörkläggning: Önskvärt inget direkt dagsljus i lokalen

Byggtid / Rivtid: 4 / 2 h

Bärhjälp: 1

 

Vid frågor kontakta teatern: anders@4e.se/ teatern@4e.se

Nä vet ni vad! Vad är det som händer med världen egentligen? Tillvaron svämmar över av meningslösa val. Det här funkar inte. Folk blir inte lyckligare. Är det inte så att vi helt enkelt behöver någon som drämmer näven i bordet och säger ”NU GÖR VI SÅHÄR!” Det är inte komplicerat. Tvärtom! Det är lätt! Det är i alla fall vad Prins Carl Philips farfar-farfar sagt till honom. 

 

Följ vår hjälte, en (f.d.) kronprins, på en episk, musikalisk resa ner i en mytologisk underjord där historiska envåldshärskare smider onda planer i skuggorna. Carl-Philip är på jakt efter något. Exakt vad det är, vet han inte, men han vill ta del av de uråldrigas visdom, och förstås göra pappa stolt. Det blir något stort! Eller, ja, det blir vad som helst som går att luta sig mot när världen stormar. Men frågan är, har Carl Philip det som krävs för att hitta det?

 

HÄRSKAREN är en turbomusikal för fyra skådespelare och två live-musiker.

Med nyskriven musik av Awake Projects kastar vi oss in i diktaturens historia i ett huvudrullande och halsbrytande undersökande av härskande och söndrande med avstamp Machiavellis ”Fursten”.

 

Varför envisas vi med demokratiska principer när de är så satans krångliga? Är det inte enklare att någon bara sätter ner foten? Även om några råkar bli klämda under den. Är det sant som det sägs, att demokratin är hotad?

PANA0425.jpg
bottom of page